PAMUKÖREN ANAOKULUNDA OYUNLA MATEMATİK ETWİNNİNG PROJESİ BAŞLADI

Kelebekler sınıfı öğretmeni Tezcan DEMİR, 10 Türk ve 2 yabancı ortağın bulunduğu Oyunla Matematik adlı proje kapsamında planlanan farklı etkinliklerle öğrencilerin matematiği severek etkin katılım sağlamaları ve sonucunda matematik becerilerinin geliştirilmesi, ilgilerinin artması beklenmektedir.


Matematik, bilişsel zekanın artmasını sağlayan, kişilerin farklı düşünmesini sağlayan, karar verme, analiz-sentez edebilme, mantık yürütebilme yetisini geliştirir. Projemiz kapsamında öğrencilerimizin bu yetilerini arttırmayı hedefliyoruz. Ancak bunu yaparken en eğlenceli ,en kalıcı nasıl yapabiliriz, öğrenmeyi öğretebilme en iyi nasıl olur amacı ile yola çıkıyoruz. Bunu da en iyi sağlayan yöntem ve tekniğin oyun temelli olduğunu düşünerek Oyunla Matematik projemiz amaca -hedeflere-öğrencilerimize hizmet için başlatılıyor.

Projemiz hakkında daha ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

https://twinspace.etwinning.net/199792

 

 Okulumuz Kelebekler sınıfı öğretmeni Tezcan Demir Oyunla Matematik projesini İlçe Milli  Eğitim Müdürümüz Mehmet Karadağ,Şube Müdürümüz   Suat Çetin ve Mem Personelimiz Ahmet Ünlü'ye tanıttı.Tanıtım broşürümüz velilerimize öğrencilerimizle gönderildi.

12-12-202112-12-202112-12-202112-12-2021

                           

 

 

                             OYUNLA MATEMATİK TANITIM VİDEOMUZ



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 100  kişi beğendi